Café Baby-Boum

Baby-boum

Het Atelier 34zero Muzeum organiseert activiteiten gericht op kinderen van 1 tot 3 jaar en op hun ouders. Dit avontuur draagt de sprekende naam Café Baby-Boum!

In een speciaal voor hen ingerichte museumzaal kunnen de kinderen spelen, observeren en ervaringen met elkaar delen. Voor de ouders is het de ideale gelegenheid om over verschillende thema's te praten die betrekking hebben op het familieleven.

Maar er is meer! We nodigen u regelmatig uit op een initiatie gericht op een artistieke praktijk. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een klein indruk van onze activiteiten vindt u hier. 

 

 

 

 

Lees meer...

Atelier op woensdag: Initiatie Beeldhouwen

Ateliersculpture_34zero

Iedere woensdagmiddag, van 14 tot 17 uur, houdt Atelier 34zero Muzeum open deur voor kinderen van 6 tot 13 jaar en geeft workshops in driedimensionale perceptie en beeldhouwtechnieken.

 

Lees meer...

Stages 2017

stages

Atelier 34zero Muzeum organiseert beeldhouwstages voor kinderen van 6 tot 12 jaar tijdens de paas- en zomervakantie:

van 10 tot 14 april 2017, van 9 tot 16 uur.

van 3 tot 7 juli 2017, van 9 tot 16 uur.

van 10 tot 14 juli 2017, van 9 tot 16 uur.

van 28 tot 31 augustus 2017, van 9 tot 16 uur.

Twee beeldende kunstenaars begeleiden de kinderen bij de ontwikkeling van hun creatieve talenten en brengen hen in contact met materialen  als hout, metaal, klei... en door hen vertrouwd te maken met de wereld en de taal van hedendaagse kunst. Op het einde van de stage volgt een mini-tentoonstelling in het museum.

Lees meer...

Verjaardagsatelier

 annif_atelier_2015

Atelier 34zero Muzeum organiseert op aanvraag creatieve verjaardagsfeesten voor kinderen: begeleid door een plastische kunstenaar ontdekken de kinderen de kunstwerken uit ons museum en experimenteren ze met een artistieke techniek tijdens een creatief atelier. De activiteit eindigt met een feestelijk hapje in het Cultuurcafé.

Wil je meer informatie over de data en de voorwaarden, neem dan contact op met:

Maren Dubnick

Tel +32 (0)2 428 33 06
Fax +32 (0)2 428 47 05
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

logo_cocoflogo_FWBlogo_jette