Het Atelier 34zéro Muzeum nodigt u uit voor de opening van de tentoonstelling gemaakt door de kinderen van het zomeratelier op zaterdag 27 augustus om

15 uur. De toegang is gratis en zonder reservering. Wij hopen velen van u daar te zien om het werk van onze ontluikende kunstenaars te vieren!

 

Met : Vic Lauwens, Leona Pjetri, Mark Piejtri, Nim Colen, Loes Gijsegom, Floor Decoodt, Lucie Vander Elst, Dora Vander Elst, Juno Ghysels, Noa Ghysels,

Alma Van der Schaaf, Flor Van der Schaaf, Melania Van Muylem, Suzanne Smets, Tayron Vierendeels.

 

De Jette Papa Dag is terug! Op zaterdag 27 augustus willen we hulde brengen aan alle vaders uit Jette en omstreken (moeders zijn ook welkom!) die zo vaak met hun kind(eren) naar de Workshop komen.
Tijdens dit evenement kunt u met uw kinderen genieten van verschillende activiteiten in onze tuin en ons museum. Voor de gelegenheid zal een springkussen worden opgezet. De kunstenares Kimia Nasirian zal ook een unieke kunstworkshop geven! In deze workshop kunnen kinderen kennismaken met verschillende materialen en media om tekeningen, sculpturen, sleutelhangers (...) te maken die je mee naar huis kunt nemen. Vrijheid en creativiteit zijn de sleutelwoorden van deze dag!

De activiteiten beginnen om 14.00 uur. Het volledige programma (kasteel + activiteit) kost 10 euro; voor kinderen die alleen van het springkussen willen genieten, is de prijs 5 euro.

Daarnaast kunt u genieten van ons cultuurpark, Pools-Japanse specialiteiten en Belgische bieren.Schrijf u in op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel 02 428 33 06.