action painting

Workshop «Action painting», op zaterdag 4 mei 2019 om 15:30 u!

Spatten en spetten ! Café Baby-Boum gaat er deze keer stevig tegenaan met verf. Door te gooien, rijden, mengen en spuiten, zullen we experimenteren met Action Painting-technieken en een blanco canvas transformeren in een kleurrijke chaos.

Voor deze workshop op zaterdag 4 mei 2019 om 15u30, mag je niet bang zijn om je handen in een fantastisch kleurenpalet te steken en om je fantasie de vrije loop te laten!

Vergeet niet om kledij mee te brengen die de overvolle creativiteit van de Baby-Boumers kan verdragen! (die nat en vuil mogen worden)

Na deze workshop (ong. 45min) is er vanzelfsprekend tijd voor ontmoeting en vrij spelen in ons gezellig cultureel café en park van het museum.

Praktisch:

De tweetalige activiteit richt zich tot peuters van 1,5 tot 4 jaar. De prijs is 8€ per persoon, zowel voor de volwassene als voor het kind. Dank u voor het maken van een overschrijving (vermeld de naam van het kind en / of volwassene) op ons rekeningnummer: BE79 1096 6374 1333. De reservering wordt van kracht zodra we het bedrag ontvangen.

U kan uw plaatsen reserveren door een mail te sturen naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 


Baby-boumHet Atelier 34zero Muzeum organiseert activiteiten gericht op kinderen van 1,5 tot 4 jaar en op hun ouders. Dit avontuur draagt de sprekende naam Café Baby-Boum!

In een speciaal voor hen ingerichte museumzaal kunnen de kinderen spelen, observeren en ervaringen met elkaar delen. Voor de ouders is het de ideale gelegenheid om over verschillende thema's te praten die betrekking hebben op het familieleven.

Maar er is meer! We nodigen u regelmatig uit op een initiatie gericht op een artistieke praktijk. Schrijf u in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een klein indruk van onze activiteiten vindt u hier.

baby-boum 

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer

Enregistrer