Dit voorjaar zet Atelier 34zero Muzeum zijn programma van investering in de openbare ruimte voort:

Reclame - Voor een kunstwerk.

Geïnspireerd op de vorm van reclamepanelen langs de straat, nodigden wij verschillende internationale kunstenaars uit om een van hun creaties te presenteren op het 20m2 culturele formaat in het park van Atelier 34zero Muzeum.

U zult de fotomontages van Frank Synowicz, de hybride figuren van John Casey, het werk van de Finse kunstenaar Anu Tuominen, de gemartelde wezens van de kunstenaar Patricia Waller en andere creaties kunnen ontdekken.

Ik nodig u van harte uit om op zaterdag 16 mei een toeristisch-culturele wandeling te maken langs de randen van- of in de culturele tuin van Atelier 34zero Muzeum, om alle nieuwe spandoeken te ontdekken.We verwelkomen u met alle respect voor de gezondheid en u kunt ook een cultureel drankje meenemen.

Deelnemende kunstenaars:

John Casey (US) / Kaarina Kaikkonen (FI) / Frank Synowicz (US) / SKO (BE)/

Anu Tuominen (FI) / Patricia Waller (DE) / Stanisław Ignacy Witkiewicz (PL)

Tentoonstelling van 16/ 05/ 2020 tot 30/08/2020


Wandeling rond of in de tuin als onderdeel van het proces naar de versoepeling van de lockdown- 16/05/2020 – 12u

 

laruchequiditoui

Ledere woensdag tussen 17u en 19u ontvangt Atelier 34zero Muzeum 'De bijenkorf die ja zegt!'. Het principe is simpel, doeltreffend en lekker: uw ijskast voorzien van gezonde, ecologische en smakelijke producten van lokale producenten. De filosofie van dit project rijmt met onze wens tot samenwerking in een familiaal en gezellig kader.

Praktisch gezien volstaat het uw bestelling door te geven vóór zondag op de website van boerenenburen.be en uw mand te komen ophalen in Atelier 34zero Muzeum op de daaropvolgende woensdag. En als u dan toch hier bent, waarom niet onze tentoonstellingen bezoeken of genieten van een bezoekje aan onze zonovergoten tuin?

 

 affiche

 Tijdens 4 weekends in de zomervakantie organiseert het Atelier 34zero Muzeum openluchtvoorstellingen met verschillende films: sociaal-culturele reportages, kortfilms en kunstenaarsfilms.

 

Subcategorieën