Voor deze tweede editie van de wereldkeuken eren wij het orgaanvlees door u pens à la romaine te laten proeven. Aanvankelijk een populair gerecht, is het uitgegroeid tot een delicatesse van de Italiaanse gastronomie. Zoals bij veel gerechten heeft elke streek of stad zijn eigen recept voor het bereiden van pens. Het unieke aan Romeinse pens is dat twee ingrediënten de pens geurig en heerlijk smeltend maken: pecorino romano en wilde munt. Wij nodigen u uit om op zondag 12 februari kennis te komen maken met dit essentiële gerecht uit de Italiaanse keuken.

 

Wij bieden service vanaf 12 uur 's middags de hele dag en avond. Het gerecht kost 19€. Je kunt er natuurlijk van genieten met een kleine wodka of een biertje.

 

Informatie en reservering vereist:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

02 428 33 06

 

 

Beste vrienden,

 

We zijn nu ver in het jaar 2023 en we vragen ons allemaal af hoe het zal gaan. Het Atelier 34zéro Muzeum heeft het antwoord!

Wij nodigen u graag uit voor onze traditionele culturele borrel op vrijdag 17 februari 2023 om 19.00 uur. U krijgt de gelegenheid om ons cultureel programma voor dit prachtige jaar 2023 te ontdekken rond streekgerechten uit onze Jettois culturele perimeter, vergezeld van alle wodka's die ons gelukkig maken in de winter en een reeks Belgische en Poolse bieren.

 

We zien er naar uit jullie daar allemaal te zien,

Vriendelijk en cultureel,

 

Het team van het Atelier 34zéro Muzeum

 

 

 

Het Atelier 34zéro Muzeum nodigt u uit voor de opening van de tentoonstelling gemaakt door de kinderen van het zomeratelier op zaterdag 27 augustus om

15 uur. De toegang is gratis en zonder reservering. Wij hopen velen van u daar te zien om het werk van onze ontluikende kunstenaars te vieren!

 

Met : Vic Lauwens, Leona Pjetri, Mark Piejtri, Nim Colen, Loes Gijsegom, Floor Decoodt, Lucie Vander Elst, Dora Vander Elst, Juno Ghysels, Noa Ghysels,

Alma Van der Schaaf, Flor Van der Schaaf, Melania Van Muylem, Suzanne Smets, Tayron Vierendeels.

 

 

L'Atelier 34zéro kondigt met genoegen de terugkeer aan van de proeverijen van de wereldkeuken! De eerste zitting van 2023 zal gewijd zijn aan Poolse zuurkool (bigos). Heel anders dan zijn Elzasser tegenhanger is bigos het traditionele Poolse gerecht dat bij elke grote familiegebeurtenis wordt gegeten. Gemaakt van zure kool gekookt met varkensvlees, worstjes, champignons, tomaten en kruiden, is "bigos" een zeer geurig gerecht, gevuld met de geur van het bos. Het recept verschilt van streek tot streek, en zelfs van familie tot familie. Kom op zondag 15 januari uw buik opwarmen en ontdek het recept van onze koks. Wij bieden lunch (12 uur) en diner (19 uur). Het gerecht kost 22€. Je kunt er natuurlijk een wodka of een biertje bij drinken.

Informatie en reservering vereist:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

02 428 33 06

 

De Jette Papa Dag is terug! Op zaterdag 27 augustus willen we hulde brengen aan alle vaders uit Jette en omstreken (moeders zijn ook welkom!) die zo vaak met hun kind(eren) naar de Workshop komen.
Tijdens dit evenement kunt u met uw kinderen genieten van verschillende activiteiten in onze tuin en ons museum. Voor de gelegenheid zal een springkussen worden opgezet. De kunstenares Kimia Nasirian zal ook een unieke kunstworkshop geven! In deze workshop kunnen kinderen kennismaken met verschillende materialen en media om tekeningen, sculpturen, sleutelhangers (...) te maken die je mee naar huis kunt nemen. Vrijheid en creativiteit zijn de sleutelwoorden van deze dag!

De activiteiten beginnen om 14.00 uur. Het volledige programma (kasteel + activiteit) kost 10 euro; voor kinderen die alleen van het springkussen willen genieten, is de prijs 5 euro.

Daarnaast kunt u genieten van ons cultuurpark, Pools-Japanse specialiteiten en Belgische bieren.Schrijf u in op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 02 428 33 06.

 

Subcategorieën