Sven Gatz - boekvoorstelling und signeersessie - 17/05/2019 om 19u

Gatz_boek

 

GRATIS TOEGANG

Molenbeek/Maalbeek. Een Brusselse vertelling, het meest recente boek van Sven Gatz, Vlaams minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel.

In boek wil Sven Gatz en inzicht verschaffen over wat Brussel echt is door het woord te geven aan zeven mensen die vertellen over hun relatie met de hoofdstad. Hij schrijft met een open geest tegenover liefhebbers en tegenstanders maar verbergt zijn genegenheid voor de stad op geen enkele pagina.Sven Gatz houdt van zijn stad die ten spijt na 22 maart 2016 nooit meer hetzelfde zal zijn. De namen Maalbeek en Molenbeek zullen blijven herinneren aan de gruwelijke aanslag in het metrostation en de gemeente waar het kwaad werd beraamd. Met zeven verhalen geeft Sven Gatz uiting aan een waaier van herkenbare emoties die tijdens die beruchte dag allicht ook de lezer parten speelde.

Het wordt een boeiend, tweetalig, interview waarin de minister zijn ervaringen en bevindingen in een gemoedelijke sfeer en cultureel kader zal exposeren.

 

La Ruche qui dit Oui!

laruchequiditoui

Ledere woensdag tussen 17u en 19u ontvangt Atelier 34zero Muzeum 'De bijenkorf die ja zegt!'. Het principe is simpel, doeltreffend en lekker: uw ijskast voorzien van gezonde, ecologische en smakelijke producten van lokale producenten. De filosofie van dit project rijmt met onze wens tot samenwerking in een familiaal en gezellig kader.

Praktisch gezien volstaat het uw bestelling door te geven vóór zondag op de website van boerenenburen.be en uw mand te komen ophalen in Atelier 34zero Muzeum op de daaropvolgende woensdag. En als u dan toch hier bent, waarom niet onze tentoonstellingen bezoeken of genieten van een bezoekje aan onze zonovergoten tuin?

 

Subcategorieën