Beste vriend - in - en
 
We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen!
 
Na het succes van onze eerste proeverij van Syrische Couscous tijdens ons evenement "Cuisines du Monde" en dankzij jullie warme reacties, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze ervaring herhalen. Deze keer nemen we je mee op reis naar de Middellandse Zee met het restaurant "Tour du Monde" voor heerlijke Syrische Couscous, gemaakt van bulgur gekruid met gedroogde munt, geconfijt rundvlees en smaakvolle groenten.
 
Wanneer ?
Zaterdag 16 september 2023
 
Waar?
 
De service wordt de hele dag door aangeboden, vanaf de middag tot laat in de avond, tegen een prijs van € 24 per gerecht. Als je dat wilt, kun je je maaltijd ook aanvullen met Belgische katholieke bieren, sappen, Poolse bieren en Poolse wodka's tegen een meerprijs.
 
 Om je plek te reserveren, nodigen we je uit om nu contact met ons op te nemen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0032.(0)2.428.33.06.
 
Reserveringen sluiten op woensdag 13 september.
 
We kijken ernaar uit om een smakelijke en zonnige avond met je door te brengen. We zijn verheugd om dit gezellige moment met jullie te delen!
 
Het Atelier 34zéro Muzeum

 

 

Beste vaders en gezinnen uit Jette en omgeving,
 
Het langverwachte moment is eindelijk aangebroken! Vaderdag maakt een grote comeback in Atelier 34zero Muzeum, en we zijn meer dan verheugd om jullie te verwelkomen op een onvergetelijke dag van plezier, gelach en familievreugde. 
 
Eén van de sterattracties op deze dag is ons legendarische springkasteel, een kleurrijke en leuke wereld die de ogen van uw kleine ontdekkingsreizigers zal laten glinsteren: voor slechts €7 hebben uw kinderen onbeperkt toegang tot dit opblaasbare paradijs. Ten tweede bieden we een kunstworkshop aan voor €10 per kind, vanaf 14.00 uur. 🎨
 
 Om je plaats te reserveren, klik hier: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Maar daar houdt het feest niet op! Wees tegen 17.00 uur klaar om je te laten betoveren door de aanstekelijke muziek van Quintet Everest, onze favoriete muzikanten. 🎶

En dat alles onder het genot van Jetse en Poolse specialiteiten, aangelengd met een 'conceptueel' drankje.
 
We willen ook graag van deze gelegenheid gebruik maken om hulde te brengen aan alle geweldige vaders die regelmatig met hun dierbare kinderen het Atelier bezoeken.
En laten we onze moeders niet vergeten, die net zo welkom zijn op deze feestelijke dag. Jullie liefde en steun maken een groot verschil en we zouden het fijn vinden als jullie samen met ons momenten van samenzijn en geluk als gezin willen delen.
 
Dus markeer de datum in jullie agenda, maak je aanstekelijke glimlach klaar en kom op zaterdag 2 september vanaf 12 uur naar het Vaderdagfeest in Atelier 34zero Muzeum. Laten we samen magische herinneringen creëren die voor altijd in ons hart gegrift zullen blijven.
 
We kijken ernaar uit om u met enthousiasme en warmte te verwelkomen,
 
Het team van Atelier 34zero Muzeum 

 

Voor deze editie van de Wereldkeuken van maart stellen we voor een van de emblematische gerechten van Georgië te ontdekken: khinkalis. Deze ravioli was oorspronkelijk het traditionele gerecht van bergherders. Er bestaan verschillende versies, maar wij hebben ervoor gekozen om u de meest populaire te laten proberen, die gevuld met vlees. De chef laat u proeven van haar sappige khinkalis, gevuld met rundvlees, lamsvlees, uien en een typisch mengsel van kruiden. U kunt de traditionele proeftechniek toepassen om geen druppel van de heerlijke bouillon in deze lekkernij te verliezen; maak een klein gaatje en drink het sap! Een Georgisch dessert zal ook op het menu staan!
We zien u graag op 5 maart in Atelier 34zero Muzeum.


Wij bieden service vanaf 12:00, de hele dag en avond. De prijs van het gerecht is 14€. U kunt er natuurlijk een beetje wodka of bier bij drinken.

Informatie en reservering gewenst:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
02 428 33 06

 

 

 
 
 
 
Voor deze juni-editie van Cuisine du Monde nodigen we je uit om de Oekraïense keuken te ontdekken en meer bepaald haar 2 emblematische gerechten: "Borstsh" en "Deruny".
In de spotlight staat Sofia Rufa, een Oekraïense vluchtelinge uit Odessa die als chef-kok heeft gewerkt. 👩‍🍳
 
Oekraïense "Borscht" wordt gemaakt met kippenbouillon, wortelen, uien, tomaten, peterselie, knoflook, kidneybonen en natuurlijk rode bieten. Samen met aardappelen wordt het geserveerd met een 'Pampouchqui' - een broodje met knoflook en kruiden. 🧄
 
"Deruny" bestaat uit fijngeraspte aardappelen, fijngeraspte uien, ei en bloem, crème fraîche, knoflook en peper. Deze heerlijke gebakken aardappelpannenkoekjes worden geserveerd met een champignonsaus of een beetje zure room. 🥣
 
We serveren vanaf 12 uur, de hele dag en tot in de avond.
 
Het diner kost €22. Je kunt het natuurlijk wegspoelen met een kleine wodka of een biertje.
 
We zien je graag op 25 juni in het Atelier 34zero Muzeum.
 
Informatie en boekingen gewenst tot woensdagavond 21.06.2023:
 
Mail :Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Tel: 02 428 33 06
 
Smaakvol,
 

 

Voor deze tweede editie van de wereldkeuken eren wij het orgaanvlees door u pens à la romaine te laten proeven. Aanvankelijk een populair gerecht, is het uitgegroeid tot een delicatesse van de Italiaanse gastronomie. Zoals bij veel gerechten heeft elke streek of stad zijn eigen recept voor het bereiden van pens. Het unieke aan Romeinse pens is dat twee ingrediënten de pens geurig en heerlijk smeltend maken: pecorino romano en wilde munt. Wij nodigen u uit om op zondag 12 februari kennis te komen maken met dit essentiële gerecht uit de Italiaanse keuken.

 

Wij bieden service vanaf 12 uur 's middags de hele dag en avond. Het gerecht kost 19€. Je kunt er natuurlijk van genieten met een kleine wodka of een biertje.

 

Informatie en reservering vereist:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

02 428 33 06

 

Subcategorieën