Beste vriend - in - en
 
We hebben geweldig nieuws om met jullie te delen!
 
Na het succes van onze eerste proeverij van Syrische Couscous tijdens ons evenement "Cuisines du Monde" en dankzij jullie warme reacties, zijn we verheugd om aan te kondigen dat we deze ervaring herhalen. Deze keer nemen we je mee op reis naar de Middellandse Zee met het restaurant "Tour du Monde" voor heerlijke Syrische Couscous, gemaakt van bulgur gekruid met gedroogde munt, geconfijt rundvlees en smaakvolle groenten.
 
Wanneer ?
Zaterdag 16 september 2023
 
Waar?
 
De service wordt de hele dag door aangeboden, vanaf de middag tot laat in de avond, tegen een prijs van € 24 per gerecht. Als je dat wilt, kun je je maaltijd ook aanvullen met Belgische katholieke bieren, sappen, Poolse bieren en Poolse wodka's tegen een meerprijs.
 
 Om je plek te reserveren, nodigen we je uit om nu contact met ons op te nemen via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen naar 0032.(0)2.428.33.06.
 
Reserveringen sluiten op woensdag 13 september.
 
We kijken ernaar uit om een smakelijke en zonnige avond met je door te brengen. We zijn verheugd om dit gezellige moment met jullie te delen!
 
Het Atelier 34zéro Muzeum