Atelier 34zero Muzeum nodigt u graag uit voor de opening van de nieuwe thematentoonstelling "Multiphotographs : Amerikaans amusement". Kom met ons de opening vieren op zaterdag 25 februari vanaf 12 uur. De tentoonstelling loopt van zondag 26 februari tot en met 4 juni 2023.

Wij nodigen u uit voor een thematische tentoonstelling over fotografie in de artistieke productie van het einde van de 19e en het begin van de 20e eeuw in verschillende landen. Er wordt een hele reeks historische fotoarchieven en reproducties getoond die draaien rond fotografische trucs en ensceneringen. De tentoonstelling kwam tot stand in samenwerking met de Poolse verzamelaar Stefan Okolowicz en bestaat uit twee delen: de ‘meervoudige’ portretten en de dubbelgangers. Verschillende internationaal bekende kunstenaars zoals Marcel Duchamp, Umberto Boccioni, Stanislaw Ignacy Witkiewicz en Francis Picabia worden tentoongesteld.
Deze tentoonstelling is tot stand gekomen in samenwerking met onder meer het Centre Pompidou (Parijs), het FOMU, het Musée de la photographie de Charleroi, de Picabia Foundation en het Estse filmarchief (Tallinn).


Toegangsprijs voor de tentoonstelling en de opening: 10EUR

Voor meer informatie:

02.428.33.06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.