Kom en ontdek een uitzonderlijke tentoonstelling gewijd aan Alan Tex, een kunstenaar wiens belangrijke bijdragen op het gebied van fotografie het naakte lichaam benadrukken door middel van theatrale ensceneringen. De tentoonstelling loopt van 6 juli tot 29 september 2024 in het Atelier 34zero Muzeum.

In het visuele universum van Alan Tex ontvouwt elk beeld een clowneske vertelling die de essentie van de mensheid en zijn omgeving vastlegt. Zijn werken nemen toeschouwers mee op een introspectieve verkenningstocht en onthullen op krachtige wijze de vele dimensies van de menselijke conditie. Ze behandelen universele thema's zoals plezier, emoties, kindertijd en dood, met een opmerkelijke diepte en gevoeligheid. Deze tentoonstelling toont een unieke verzameling van zijn werken en geeft een overzicht van zijn artistieke ontwikkeling.

De retrospectieve tentoonstelling toont een brede selectie van zijn fotografische werk, waarin circus en theatrale inspiratie zich vermengen met verwijzingen naar oude schilderkunst en niet-Europese kunst. De theatrale composities van Alan Tex bevatten uitgebreide ensceneringen en zorgvuldig ontworpen decors met een uniek perspectief.

Duur van de tentoonstelling: 6 juli - 29 september 2024

Locatie: Atelier 34zero Muzeum Drève de Rivieren 334, 1090 Brussel

Toegangsprijs:
    Volwassenen: €10
    Groep (10 personen): €7
    Kinderen (6 tot 12 jaar): €2

Waarschuwing voor de inhoud: Sommige foto's kunnen naakt bevatten dat een nietsvermoedend publiek zou kunnen beledigen. We willen je eraan herinneren dat het niet onze bedoeling is om kunstenaars te censureren, maar eerder om hen te steunen in hun artistieke inspanningen.